Buat pembaca budiman...

Coretan kami bukan sekadar untuk dipandang tetapi difikirkan.. Kami sekadar menegur cuma.. Jika ada yang terluka maka ampun dipinta..

Thursday, May 31, 2007

Contoh ayat dan pemikiran seorang PTD ELIT

Contoh posting ini diambil dari laman web cari.com.my di ruangan Forum dibawah thread PTD. Teman sengaja post kat sini untuk dikongsi bersama-sama pembaca semua dalam menilai PTD yang dikatakan Unggul dan Elit. Tentunya contoh tulisan PTD ini yang menggunakan nama samaran mamaque umpama "nila setitik merosakkan susu sebelanga"............atau mungkin juga "nila sebelanga merosakkan setitik susu"!!

Kepada skim selain M terutama J dan F, silalah sabar sedikit jika membaca posting ini.

Dibawah ini ialah contoh peribadi PTD yang Unggul tersebut:


ramai bnar dengki ngan skim PTD ni

lawakla plak...penyakit PHD ni...lantak dan pi mampus la depa nak kata apa...yg penting ....skim PTD ..yg paling ramai org nak masuk....tiap tahun 40 -50 ribu yg apply... huhu...peduli apa aku org kata berlagak....yg penting aku ada kuasa la ni, aku boley rilek, 5 tahun aku dah naik M 48, X CAM SKIM LAIN,BERJANGGUT BARU NAIK J44,F44 SIAN la plak aku tengok..so bagila depa melepaskan geram kat sini... depa bising2 kat paper...tapi senyap jer..pasai PTD DAH KUASAI JPA, SPA, INTAN,MOF...haha so depa cam anjing menyalak bukit jelah...x berkudis skit pun....sian la lak aku tgk....tapi ok gak..ada gak hiburan kat sini...( hobi aku sekarang buli budak J41 DAN J44) aku suruh depa buat kerja dan maklumbalas...pastu aku letak nama aku sorang..so cepatla aku naik 48,,depa berjanggut la mati kat situ hahahahahaha ..x menyesal aku join PTD wpun dari latarbelakan teknikal.


Sekian, dipersilakan untuk komen. Yang nyata bola telah dilambung oleh PTD ini. Terpulang untuk pembaca melibas atau membiarkannya jatuh digelanggang sendiri.