Buat pembaca budiman...

Coretan kami bukan sekadar untuk dipandang tetapi difikirkan.. Kami sekadar menegur cuma.. Jika ada yang terluka maka ampun dipinta..

Wednesday, August 22, 2007

Tiada Tajuk....

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Terima kasih kepada penulis-penulis komen yang kebanyakannya bertentangan dengan blog ini. Terima kasih juga kepada yang menyokong blog ini. Idea dan komen anda adalah dihargai.
Terima kasih juga kepada yang ter'kantoi' memberi ulasan terhadap komen sendiri menggunakan nama orang lain walaupun komen itu belum dipublish lagi...

Terima kasih kepada rohajanda, hasan sidek dan mahaber kerana mengunjungi blog ini. Kepada anda bertiga, sila gunakan bahasa yang diplomatik dalam komen anda jika mahu ia dipublish...walaupun anda menghentam PTD.

Ada juga yang mengaitkan blog ini dengan pemimpin negara tertentu dengan membuat perbandingan corak pemerintahan pemimpin bekas PTD dan pemimpin bekas doktor. Terima kasih atas pandangan anda. Kami menghormati pandangan anda. Point anda sangat bagus tetapi buat masa ini kami masih belum mahu mengaitkan blog ini dengan politik.

Kepada yang menyokong, terima kasih sekali lagi. Kepada yang menentang sila datangkan hujah-hujah yang boleh diterima. Hujah dijawab dengan hujah akan memantapkan lagi pengetahuan kita.

Terima kasih semua. Selamat Menyambut Kemerdekaan Negara Yang ke-50. Merdekakan diri dan fikiran anda daripada 'dijajah'.

No comments: